Hrozno pochádza z honu Sari. Bobule dozreli do požadovanej cukormatosti s vyváženým obsahom kyselín, ktoré si uchovalo aj z neho vyrobené víno v priebehu celej vinifikácie. Po základnom spracovaní suroviny sa odkalený mušt zakvasil čistou kultúrou kvasiniek s overeným postupom pre výrobu tohto vína. Víno po fermentácii vyzrievalo v nerezových nádobách, kde si uchovalo ovocné tóny a šťavnatú kyselinu.
pri teplote 8 – 10 °C v kalichoch tvaru mierne uzavretého tulipánu s objemom 400 – 450 ml
Kôprová omáčka zo smotany a domáceho crème fraîche so stopou medu a jušky kapustovej; Kúsok údeného pstruha, zelerový šalát s jablkami a hroznom; Konfitované prepeličie stehienka obalené v slanine, podávané s hubovo-zeleninovým ragú a gratinovanou tekvicou; Syr Gruyère.