Vinohrady sa nachádzajú v údolí Aconcagua, v blízkosti Tichého oceánu. Poloha vinohradov, ktoré sú vďaka oceánskemu vánku nepretržite prevzdušňované, a nízke zaťaženie krov vo vinohrade, umožňujú viniču pomalé dozrievanie a tvorbu stopercentne zdravých hrozien. V kombinácií s vysokou rozmanitosťou pôd, na ktorých je toto Chardonnay pestované, vznikajú nádherne aromatické a komplexné vína. Vo vôni nachádzame tóny zrelého tropického ovocia, ananásu, banánu a broskýň, ktoré sa perfektne dopĺňajú s tónmi vlašských orechov a vanilky. 40% vína zrelo po dobu 12-tich mesiacov v použitých francúzskych sudoch, vďaka čomu získalo na plnosti. Odporúčame servírovať pri teplote 12-13°C, v párovaní s morskými plodmi, homárom, lososovým tatarákom alebo zrelými syrmi.