S cieľom uľahčiť používateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Kliknutím na tlačidlo "OK" súhlasíte s použitím preferenčných, štatistických aj marketingových cookies pre nás aj našich partnerov. Funkčné cookies sú v rámci zachovania funkčnosti webu používané počas celej doby prehliadania webom. Podrobné informácie a nastavenia ku cookies nájdete tu.

+421 911 82 82 80 PO-PIA 9:00-18:00 SO 9:00-12:00 NE ZATVORENÉ

TOVAR V AKCII

Mosel, 2021, víno biele, suché, 0.75l

naša cena 9,12 EUR
skladom
novinka
akcia
top produkt

2019, víno biele, suché, VDP.ERSTE LAGE, 0.75l

naša cena 19,56 EUR
skladom
novinka
akcia
top produkt
naša cena 15,00 EUR
skladom
novinka
akcia
top produkt

KONTAKTY

DOM VÍNA ŽILINA
P. O. Hviezdoslava 689/8
010 01 Žilina
tel: +421 911 82 82 80
kupvino(a)kupvino.sk

Úvod » Prosecco » Astoria » Prosecco Astoria - Prosecco Superiore DOCG - Corderíe


        

Prosecco Astoria - Prosecco Superiore DOCG - Corderíe

Valdobbiadene, šumivé víno biele, Extra Dry, 0.75l

skladom

 

novinka akcia top produkt

Transparentná história cien
naša cena bez DPH : 13,50 EUR
naša cena s DPH (20 %):
16,20 EUR

do košíka:
  ks  

Slamovožltý farebný odtieň, bohaté krémové perlenie, pikantná a svieža vôňa s tónmi citrusov, bielych kvetov. V pozadí sa objavujú šupky broskyne a zeleného jablka. Ovocná osviežujúca chuť na podnebí s povzbudzujúcim minerálnym podtónm a dochuťou kôstkového ovocia je doplnená nádychom bieleho čaju a citrusov. Dozáž 12 g/l zvyškového cukru.

ODPORÚČANIE K JEDLU:
aperitív, morské ryby

SERVIS VÍNA: pri teplote 6 – 8 °C v kalichoch na šumivé vína tvaru hrušky, s objemom 250 – 350 ml

FĽAŠOVÁ ZRELOSŤ: 1 – 3 roky

Z DENNÍKA VINÁRA:
Hrozno na výrobu tohto vína sa zberá ručne. Po privezení do pivnice je odstopkované a šetrne lisované. Alkoholové kvasenie základného vína prebieha pri teplote 18 – 19 °C s ušľachtilými kvasinkami. Mladé víno je ponechané 1 mesiac na kaloch. Potom sa z neho odstránia usadeniny a po filtrácii je naplnené do nerezového kvasného tanku s kvasinkami, cukrom a výživou. Druhotná alkoholová fermentácia prebieha pri teplote 16 – 18 °C približne 25 – 30 dní. Po dokvasení šumivé víno zreje na kvasinkách približne rovnako dlhú dobu, ako kvasilo. Následne je hotové šumivé víno izobaricky stočené z kvasného tanku a po filtrácii naplnené do fliaš.

Vinohradní­cka oblasť: Veneto
Vinohradní­cky rajón: Treviso
Rok výsadby vinohradu: 2004

Alkohol: 11,5 % obj.

Typ fľaše: prosecco

Uzáver: korok

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Podmienky ochrany osobných údajov
Zákonným dôvodom spracovanie Vašich osobných údajov je Váš súhlas dávaný týmto správcovi v zmysle čl. 6 ods. 1 písm. a) Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES. Účelom spracovania Vašich osobných údajov je zasielanie daňových dokladov za prenájom systému, obchodných oznámení a činenia iných marketingových aktivít správcom voči Vašej osobe.

 

Opíšte text z obrázku: *
captcha Nový obrázok

Upozornenie. Správca webu si vyhradzuje právo zmazať vulgárne alebo také príspevky, ktoré by poškodzovali záujmy správcu webu.

Best Sellers

Vytvorené systémom www.webareal.sk

Yjc2Mjg3N
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod EUR

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: