S cieľom uľahčiť používateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Kliknutím na tlačidlo "OK" súhlasíte s použitím preferenčných, štatistických aj marketingových cookies pre nás aj našich partnerov. Funkčné cookies sú v rámci zachovania funkčnosti webu používané počas celej doby prehliadania webom. Podrobné informácie a nastavenia ku cookies nájdete tu.

+421 911 82 82 80 PO-PIA 9:00-18:00 SO 9:00-12:00 NE ZATVORENÉ

TOVAR V AKCII

naša cena 18,48 EUR
skladom
novinka
akcia
top produkt

2022, akostné víno, biele, suché, 0.75l

naša cena 11,10 EUR
skladom
novinka
akcia
top produkt

2017, Hawke´s Bay, víno biele, suché, 0.75l

naša cena 17,16 EUR
skladom
novinka
akcia
top produkt

KONTAKTY

DOM VÍNA ŽILINA
P. O. Hviezdoslava 689/8
010 01 Žilina
tel: +421 911 82 82 80
kupvino(a)kupvino.sk

Úvod » Prosecco » Astoria » Prosecco Astoria - Prosecco Superiore DOCG - Corderíe


        

Prosecco Astoria - Prosecco Superiore DOCG - Corderíe

Valdobbiadene, šumivé víno biele, Extra Dry, 0.75l

skladom

 

novinka akcia top produkt

Transparentná história cien
naša cena bez DPH : 13,50 EUR
naša cena s DPH (20 %):
16,20 EUR

do košíka:
  ks  

Slamovožltý farebný odtieň, bohaté krémové perlenie, pikantná a svieža vôňa s tónmi citrusov, bielych kvetov. V pozadí sa objavujú šupky broskyne a zeleného jablka. Ovocná osviežujúca chuť na podnebí s povzbudzujúcim minerálnym podtónm a dochuťou kôstkového ovocia je doplnená nádychom bieleho čaju a citrusov. Dozáž 12 g/l zvyškového cukru.

ODPORÚČANIE K JEDLU:
aperitív, morské ryby

SERVIS VÍNA: pri teplote 6 – 8 °C v kalichoch na šumivé vína tvaru hrušky, s objemom 250 – 350 ml

FĽAŠOVÁ ZRELOSŤ: 1 – 3 roky

Z DENNÍKA VINÁRA:
Hrozno na výrobu tohto vína sa zberá ručne. Po privezení do pivnice je odstopkované a šetrne lisované. Alkoholové kvasenie základného vína prebieha pri teplote 18 – 19 °C s ušľachtilými kvasinkami. Mladé víno je ponechané 1 mesiac na kaloch. Potom sa z neho odstránia usadeniny a po filtrácii je naplnené do nerezového kvasného tanku s kvasinkami, cukrom a výživou. Druhotná alkoholová fermentácia prebieha pri teplote 16 – 18 °C približne 25 – 30 dní. Po dokvasení šumivé víno zreje na kvasinkách približne rovnako dlhú dobu, ako kvasilo. Následne je hotové šumivé víno izobaricky stočené z kvasného tanku a po filtrácii naplnené do fliaš.

Vinohradní­cka oblasť: Veneto
Vinohradní­cky rajón: Treviso
Rok výsadby vinohradu: 2004

Alkohol: 11,5 % obj.

Typ fľaše: prosecco

Uzáver: korok

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

Best Sellers

Vytvorené systémom www.webareal.sk

NzYyYTc
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod EUR

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: