S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.
       

REKLAMNÉ PREDMETY

Maxim's de Paris

Donnafugata


KONTAKTY

DOM VÍNA ŽILINA
P. O. Hviezdoslava 689/8
010 01 Žilina
tel: +421 911 82 82 80
kupvino(a)kupvino.sk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Víno Magula

Úcta k tradícii, žvot v generáciach, spoluúčasť na zázraku stvorenia a viera v budúcnosť našej krásnej planéty, to sú hodnoty, ktoré ovplyvňujú náš každodenný život.

Preto sme nadviazali na rodinnú tradíciu z roku 1931, preto v našom rodinnom vinárstve spolupracujú tri generácie a  preto pestujeme vinič a ďálšie plodiny bez použitia herbicídov, pesticídov a systémových chemických prípravkov. Veríme, že hrozno samo vydá zo seba to najlepšie, my mu poskytujeme iba pokoj a čas, aby  vo víne mohlo naplno prejaviť odrodové charakteristiky a jedinečný terroir Ružovej a Vlčej doliny. Snažíme sa o rovnováhu, harmóniu a autentickosť, ktoré možno objaviť aj v našich vínach.

Usporiadať podľa 
Výrobca 

Mnohovrstevná a hĺbavá Frankovka
Víno Magula - Frankovka modrá
bežná cena 22,00 EUR

naša cena 18,60 EUR



Francúzskom inšpirované cuvée s výraznýcm
Víno Magula - Carboniq
bežná cena 15,00 EUR

naša cena 10,50 EUR


V súlade s našim princípom, do procesu tvorby vína zasahujeme minimálne, v záujme zachovania prirodzenosti a komplexnosti výsledného produktu. Vína počas procesu ich tvorby sírime úsporne alebo vôbec, ale dbáme, aby obsah voľnej síry pri fľašovaní bol okolo 10 mg/l, čo by malo zabezpečiť dostatočnú ochranu a stabilitu vína vo fľaši. Obsah celkovej síry je spravidla hlboko pod povolenou hodnotou v EU/SR (200 mg/l pre biele víno, 150 mg/l pre červené víno resp. 150 mg/l pre biele bio-víno, a 100 mg/l pre červené bio-víno). V záujme autentickosti postupne upúšťame od technologických postupov ako čírenie a filtrácia.

Naše vína majú potenciál na ďalšie vyzrievanie vo fľaši, odporúčame ich však skladovať pri stabilnej teplote okolo 15 0C. Môže sa v nich objaviť prirodzený depozit, tvorený najmä vínnym kameňom. Preto nalievajte opatrne! Červené vína odporúčame pred použitím dekantovať; ich chuť a vôňa sa prevzdušnením v karafe naplno rozvinie.

MTRmY