Každá odroda sa zvlášť vinifikovala. Následne prebehla jablčno – mliečna fermentácia. Celý rok tieto vína zreli vína zvlášť v drevených sudoch, prémiovej značky SEGUIN MOREAU s rôznym stupňom vypálenia. Každé víno bolo stočené zo sudov jednotlivo. V demcebri prebehla kupážovacia blendovacia komisia, kde vyšiel najlepší tento pomer. Víno sa spojilo a vložilo naspať do sudov, na 6 mesiacov. 1/3 z z celého objemu ostala v nerezovm tanku, aby si víno zachovlo ovocnú chuť. Nafľaškované a odložené víno odpočívalo po dobu 4 mesiacov a naberalo fľaškovú zrelosť.
Pri teplote 15 – 17 °C v kalichoch na červené vína typu „bordeaux“ s objemom. 500 – 650 ml, pred podávaním vína odporúčame dekantáciu do karafy.
Hovädzí flank steak s dusenou fazuľkou a slaninou, srnčie ragú s brusnicami a karlovarskou knedľou, sušená bravčová šunka a domáce údeniny, tvrdé zrejúce syry z kravského mlieka.