S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.
       

REKLAMNÉ PREDMETY

Maxim's de Paris

Donnafugata



Úvod » Vinárstvo Berta Strekov » Vinárstvo Berta - Rizling vlašský - Winemakers choice


        

Vinárstvo Berta - Rizling vlašský - Winemakers choice

2016, víno s chráneným označením pôvodu, biele, suché, 0.75l

img

 

Výrobca: Vinárstvo Berta
bežná cena 15,00 EUR
naša cena bez DPH : 10,75 EUR
naša cena s DPH (20 %):
12,90 EUR

do košíka:
  ks  

Víno sýtejšej žlto-zelenej farby so sviežim aromatickým prejavom zeleného jabĺčka, citrusových plodov s kvetinovo-korenistou stopou. Chuť je šťavnatá a viacvrstvová, korenisto-pikantná s odrodovým vnemom vlašských orechov a dlhou citrusovo-minerálnou dochuťou.

Vinica

Hrozno na výrobu vlašáku Winemakers Choice pochádza výlučne z nášho vinohradu. Jarné mrazy ročníka 2016 zvládol vlašák, ako odroda s väčšou odolnosťou na nižšie teploty, bez ujmy. Septembrové horúčavy neboli síce pre dozrievanie úplne ideálne, chladné noci ich však vykompenzovali a hroznu tak dopriali ideálnu aromatickú

zrelosť. Systém pestovania sa vyznačuje rezom na čapíky a nižším zaťažením, čiže cielenou redukciou úrody, čomu sa prispôsobujú aj všetky agrotechnické operácie.

Pivnica

Po extrémne rýchlom transporte, vďaka blízkosti viníc, odstrapení a jemnom mletí sa rmut maceruje 15 hodín. Po šetrnom lisovaní a studenom odkalení sa mušt zakvasí čistou kultúrou vínnych kvasiniek a nasleduje studená fermentácia. Mladé víno potom zreje ešte 8 mesiacov na jemných kvasničných kaloch.

Odporúčame podávať

pri teplote 10 – 11°C, k dusenej hydinovej roláde s bylinkovou ricottou.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

N2U3N
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod EUR

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: