S cieľom uľahčiť používateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Kliknutím na tlačidlo "OK" súhlasíte s použitím preferenčných, štatistických aj marketingových cookies pre nás aj našich partnerov. Funkčné cookies sú v rámci zachovania funkčnosti webu používané počas celej doby prehliadania webom. Podrobné informácie a nastavenia ku cookies nájdete tu.

+421 911 82 82 80 PO-PIA 9:00-18:00 SO 9:00-12:00 NE ZATVORENÉ

TOVAR V AKCII

2019, neskorý zber, červené, suché, 0.75l

naša cena 10,80 EUR
skladom
novinka
akcia
top produkt

12%, Francúzsko, 0.75l

naša cena 54,00 EUR
skladom
novinka
akcia
top produkt

Porto e Douro, červené víno, sladké, 0.75l

naša cena 12,90 EUR
skladom
novinka
akcia
top produkt

KONTAKTY

DOM VÍNA ŽILINA
P. O. Hviezdoslava 689/8
010 01 Žilina
tel: +421 911 82 82 80
kupvino(a)kupvino.sk

Úvod » Prosecco » Astoria » Prosecco Astoria - Prosecco Millesimato Treviso DOC - Butterfly


        

Prosecco Astoria - Prosecco Millesimato Treviso DOC - Butterfly

Extra Dry, šumivé víno biele, 0.75l

skladom

 

novinka akcia top produkt

Transparentná história cien
naša cena bez DPH : 11,00 EUR
naša cena s DPH (20 %):
13,20 EUR

do košíka:
  ks  

Svetložltý farebný odtieň, husté krémové perlenie, pikantná a svieža vôňa s tónmi citrusov, bielych kvetov. V pozadí sa objavujú šupky broskyne a zeleného jablka. Ovocná osviežujúca chuť na podnebí s povzbudzujúcim minerálnym podtónm a dochuťou kôstkového ovocia je doplnená nádychom bieleho čaju a citrusov.

ODPORÚČANIE K JEDLU:
aperitív, rizoto, plody mora

SERVIS VÍNA: pri teplote 6 – 8 °C v kalichoch na šumivé vína tvaru hrušky, s objemom 250 – 350 ml

FĽAŠOVÁ ZRELOSŤ: 1 – 3 roky

Z DENNÍKA VINÁRA:
Hrozno na výrobu tohto vína sa zberá ručne. Po privezení do pivnice je odstopkované a šetrne lisované. Alkoholové kvasenie základného vína prebieha pri teplote 18 – 19 °C s ušľachtilými kvasinkami. Mladé víno je ponechané 1 mesiac na kaloch. Potom sa z neho odstránia usadeniny a po filtrácii je naplnené do nerezového kvasného tanku s kvasinkami, cukrom a výživou. Druhotná alkoholová fermentácia prebieha pri teplote 16 – 18 °C približne 15 – 20 dní. Po dokvasení šumivé víno zreje na kvasinkách približne rovnako dlhú dobu, ako kvasilo. Následne je hotové šumivé víno izobaricky stočené z kvasného tanku a po filtrácii naplnené do fliaš.

Vinohradní­cka oblasť: Veneto
Vinohradní­cky rajón: Treviso
Rok výsadby vinohradu: 2002 – 2014

Alkohol: 11,5 % obj.

Typ fľaše: prosecco

Uzáver: korok

OCENENIA:
International Wine Competition New York – zlatá medaila

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

Best Sellers

Vytvorené systémom www.webareal.sk

YjM4MTFk
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod EUR

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: